• 0888211888
  Реален магазин
  Преглед и тест
  • -30%

   Шушляково яке с качулка с лисица сиво С1105-5

   1 2 3 4 5
   69 лв.
   99 лв.
   : 100 % полиестер

   Дамско шушляково зимно макси яке със сваляща се качулка, обтоцена с естествена лисица и цип. Якето е дебело и топли, има плътна вата между шушляка и хастара, но същевременно е с елегантна извайваща фигурата линия, без да е прилепнала и не придава допълнителен обем. Има 2 джоба с диагонален цип а предницата. Качулката при нужда може д се сваля, а при пране лисицата се маха посредством цип. Дължината е до горната част на бедрата. Удобно шушляково яке с качулка с лисица, удобно за носене в ежедневието, а също и при пътуване, не се мачка и е леко, а топли.

    44-бюст 105.талия 105. ханш 110см, дължина от рамото 77 см., 

   46 -бюст 110, талия 110, ханш 115см, дължина от рамото 78 см., 

   ИМА САЙТОВЕ, КОИТО НИ КРАДАТ  СНИМКИТЕ И ДОСЛОВНО ТЕКСТОВЕТЕ, ЗАТОВА, АКО ВИДИТЕ СЪЩОТО ОПИСАНИЕ В ДРУГ САЙТ, ЗНАЙТЕ, ЧЕ ТО ВАЖИ САМО ЗА ИЗДЕЛИЯТА НА ВИВА МОДА, А ВИЕ СИ ПРЕЦЕНЕТЕ НА КОГО ЩЕ СЕ ДОВЕРИТЕ И ЗА КАКВИ "ТЪРГОВЦИ" СТАВА ВЪПРОС, щом дори не могат със свои думи да опишат изделието, което искат да ви продадат.

   Състав 100 % полиестер
   Цвят Сиво
   Размер
 • Уважаеми клиенти, цените на Viva Moda се обновяват на всеки един час. Възможно е несъответствие с цените в магазините. Всички цени са за покупки онлайн. При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.
 • Последно разгледани